Menu
Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 86.00 zł od 59.34 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki
II Śniadanie:
- Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Seromakowiec
- Ciasto jogurtowe z morelami
Obiad:
- Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem
Podwieczorek:
- Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Zupa jarzynowa
Kolacja:
- Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
Śniadanie:
- Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- Owsianka a'la brownie z wiśniami
- Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem
II Śniadanie:
- Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Zupa krem z brokuła
- Sernik piernikowy
- Zalewajka
Obiad:
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Kurczak z makaronem i pesto
- Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami
Podwieczorek:
- Ciasto a'la Schoko bons
- Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Kisiel z owocami
Kolacja:
- Spaghetti napoletana
- Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Śniadanie:
- Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- Owsianka a'la jeżyki
- Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka
II Śniadanie:
- Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Ciasto marchewkowe
Obiad:
- Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
- Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
Podwieczorek:
- Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Tropikalne smoothie z truskawkami
- Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Zupa krem z kalafiora
- Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem
Kolacja:
- Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Smażony makaron sojowy z kurczakiem
- Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki
Śniadanie:
- Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym
- Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
II Śniadanie:
- Słoneczna zupa fasolkowa
- Ciasto kokosek
- Zupa koperkowa
- Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
Obiad:
- Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
- Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek:
- Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Ciasto snickers
- Proste ciasto z jagodami
- Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Koktajl o smaku sernika truskawkowego
Kolacja:
- Curry z kalafiora podane z ryżem
- Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
- Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
- Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
- Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
- Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Ciasto jogurtowe z malinami
- Sernik raffaello
- Sałatka grecka
- Sernik na zimno z brzoskwiniami
Obiad:
- Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
- Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
- Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek:
- Lassi truskawkowe
- Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Brownie z borówkami
- Krem z dyni
Kolacja:
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Waniliowe placuszki na maślance z dżemem truskawkowym
II Śniadanie:
- Grochówka
- Zielony koktajl z mango
- Zupa ogórkowa
- Kwaśnica
Obiad:
- Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek:
- Śliwki pod owsianą kruszonką
- Zupa koperkowa
- Ciasto śnieżny puch
- Pralinki kokosowe
Kolacja:
- Placki ziemniaczane z gulaszem
- Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
- Placki z cukinii z gulaszem
- Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
- Cukinia faszerowana z sosem koperkowym
Śniadanie:
- Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
- Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym
II Śniadanie:
- Ciasto Maxi King
- Fit deser a'la Mars
- Pudding chia z musem truskawkowym
- Leczo z dynią i kiełbasą
- Babka cytrynowa
Obiad:
- Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
- Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
- Makaron udon z kurczakiem
- Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
Podwieczorek:
- Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Sałatka meksykańska z mango i awokado
- Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
- Rosół z makaronem
Kolacja:
- Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
- Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Bigos podany z bagietką
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym
- Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Bułeczka z pasztetem z morelą i ogórkiem konserwowym
- Grahamka z pasztetem z morelą i chrzanem z słupkami papryki
II Śniadanie:
- Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Mojito
- Zupa krem pomidorowy
- Makowiec na kruchym spodzie
Obiad:
- Kurczak po chińsku
- Gnocchi con pesto rosso z pomidorkami
- Kurczak po chińsku z komosą ryżową
- Pielmieni wieprzowo-wołowe z tajskim sosem
- Pierogi staropolskie z kaszą i boczniakami z okrasą z cebulki
Podwieczorek:
- Zupa krem z kukurydzy z popcornem
- Zupa Tom Ka z czarnym ryżem
- Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Barszczyk czerwony zabielany z puree ziemniaczanymi
Kolacja
- Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
- Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Zasmażane łazanki z kapustą i grzybami
Śniadanie:
- Owsianka rafaello z musem mango
- Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- Jaglanka krówkowa z musem porzeczkowym
- Jaglanka a'la snickers z borówkami
II Śniadanie:
- Koktajl energetyczny
- Krem z dyni i jabłek z pestkami dyni
- Jogurt cynamonowy z musem truskawkowym i granolą
- Meksykański twarożek z nachosami
- Zupa ziemniaczana
Obiad:
- Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Tofu mole z ryżem
- Pulpety w sosie pieczarkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
- Zupa krem z grochu
Podwieczorek:
- Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
- Ciasto kruche z jagodami i masą serową
- Meksykański twarożek z nachosami
- Zupa krem z grochu
- Domowe batoniki owsiane
Kolacja
- Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
- Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
- Sałatka makaronowa
- Śledzie po kaszubsku z bagietką
Śniadanie:
- Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- Jajecznica po meksykańsku z bułeczką i cząstkami pomidora
- Jajecznica hinduska z mixem sałat z papryką
- Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
II Śniadanie:
- Delicja malinowa
- Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Proste ciasto z porzeczkami
- Sernik nowojorski
- Sernik królewski
Obiad:
- Ryba a'le veracruz z ziemniakami
- Kotlety ruskie z sosem grzybowym i surówką z kiszonej kapusty
- Ryba a'le veracruz z frytkami z pietruszki
- Wieprzowina Pibil z tortillą i karmelizowaną czerwoną cebulą
- Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
Podwieczorek:
- Kapuśniak z kiszonej kapusty
- Boca negra- ciasto czekoladowe z chilli
- Smoothie z kiwi
- Zupa krem z białych warzyw z pestkami dyni
Kolacja
- Chilli con carne z ryżem
- Pizza z dynią i cukinią z ziołowym sosem pomidorowym
- Chilli con carne z brązowym ryżem
- Ratatouille z plackami ziemniaczanymi
- Kaszotto z kurczakiem, bobem i cukinią
Śniadanie:
- Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
- Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem podany z chlebem żytnim i ogórkiem kiszonym
- Gryczanka czekoladowa z musem żurawinowo- porzeczkowym
- Ciasto drożdżowe z cieciorellą i powidłami śliwkowymi
- Gofry czekoladowe z serkiem waniliowym i powidłami śliwkowymi
II Śniadanie:
- Krem z pieczonej marchewki z prażoną ciecierzycą
- Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
- Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Zupa brukselkowa
Obiad:
- Tofu tikka masala z ryżem białym
- Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni i masłem tymiankowym
- Tofu tikka masala z ryżem brązowym
- Rolada a'la cordon blue z tymiankową cebulką i pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty i marchewki
- Szynka pieczona w sosie chrzanowym z kopytkami i surówką z pora, marchewki i jabłka
Podwieczorek:
- Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Ciasteczka owsiane z morelą
- Ciasto z wiśniami
- Orzeźwiające smoothie cytrusowe z jabłkiem
Kolacja
- Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Aloo gobi podane z ryżem
- Krokiety z mięsem z sosem porowym
- Kluski szare z sosem grzybowym z kapustą gotowaną z grochem
Śniadanie:
- Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
- Gofry z serkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
- Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- Bułeczka z kolorowym serkiem wiejskim
II Śniadanie:
- Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
- Koktajl Margarita
- Ciasto bakaliowe
Obiad:
- Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
- Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Ryba po grecku z puree ziemniaczanym
Podwieczorek:
- Sernik z morelami
- Smoothie z mango
- Ciasto z morelami
- Zupa szczawiowa z jajkiem
- Zupa krem z zielonego groszku i chipsem z boczku
Kolacja
- Owczarska sałata
- Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Krokiety z kapustą i grzybami z kwaśną śmietaną
Śniadanie:
- Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
- Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
- Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
- Pieczona owsianka z jabłkiem i bakaliami podana z jogurtem z miodem
II Śniadanie:
- Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami włoskimi
- Zupa koperkowa
- Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Koktajl o smaku sernika malinowego
- Flaki z boczniaków
Obiad:
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
- Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree z pietruszki
- Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Pyzy z mięsem podane z ziołowym sosem i bobem
Podwieczorek:
- Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
- Sernik dyniowy z kajmakiem
- Ciasto 3 bit
- Wafle przekładane kajmakiem i dżemem śliwkowym
Kolacja
- Risotto z dynią i fetą
- Meksykańskie tortas
- Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Biała kiełbasa pieczona z fasolką
- Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
Śniadanie:
- Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem śliwkowym
- Szakszuka na pomidorach z bagietką
- Chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- DZIEŃ GRUSZKI Brownie z gruszkami
- Kruche ciasto ze śliwkami
Obiad:
- Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Fasola masala z białym ryżem
- Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
- Kluski leniwe z bułką tartą i pieczonymi brzoskwiniami
Podwieczorek:
- DZIEŃ GRUSZKI Budyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
- DZIEŃ GRUSZKIKoktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
- DZIEŃ GRUSZKIPiernikowy budyń z komosy ryżowej z gruszkami z kardamonem
- Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Krupnik
Kolacja
- Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym
- Quiche z kurkami i serem z sosem jogurtowo-koperkowym
- Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
- Curry warzywne z brązowym ryżem
- Bliny ziemniaczane ze stroganoffem wegetariańskim
Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.00 zł od 51.75 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto Maxi King
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Obiad: Kurczak po chińsku
- Podwieczorek: Zupa krem z kukurydzy z popcornem
- Kolacja: Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
- Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
- Kolacja: Chilli con carne z ryżem
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem żurawinowo- porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa Azteca
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Podwieczorek: Sernik z morelami
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
- II Śniadanie: Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami włoskimi
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
- Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
- Kolacja: Risotto z dynią i fetą
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Budyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
- Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym
Dieta bez ryb

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 74.00 zł od 51.06 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto Maxi King
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Obiad: Kurczak po chińsku
- Podwieczorek: Zupa krem z kukurydzy z popcornem
- Kolacja: Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
- Kolacja: Chilli con carne z ryżem
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
- II Śniadanie: Krem z pieczonej marchewki z prażoną ciecierzycą
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka z kolorowym serkiem wiejskim
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Podwieczorek: Sernik z morelami
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
- II Śniadanie: Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami włoskimi
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
- Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
- Kolacja: Risotto z dynią i fetą
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- II Śniadanie:Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Podwieczorek:DZIEŃ GRUSZKI Budyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
- Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym
Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000
od 76.00 zł od 52.44 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Seromakowiec
- Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Sernik piernikowy
- Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
- Podwieczorek: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Owsianka a'la jeżyki
- II Śniadanie: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Podwieczorek: Zupa krem z kalafiora
- Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto kokosek
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Podwieczorek: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
- II Śniadanie: Sałatka grecka
- Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
- Podwieczorek: Brownie z borówkami
- Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa ogórkowa
- Obiad: Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Podwieczorek: Ciasto śnieżny puch
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Leczo z dynią i kiełbasą
- Obiad: Makaron udon z kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - .Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pasztetem z morelą i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Zupa krem pomidorowy
- Obiad: Pielmieni wieprzowo-wołowe z tajskim sosem
- Podwieczorek: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jaglanka a'la snickers z borówkami
- II Śniadanie: Meksykański twarożek z nachosami
- Obiad: Butter chicken z białym ryżem i brokułem
- Podwieczorek: Zupa krem z grochu
- Kolacja: Sałatka makaronowa BLT
- Śniadanie: Jajecznica hinduska z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Sernik nowojorski
- Obiad: Wieprzowina Pibil z tortillą i karmelizowaną czerwoną cebulą
- Podwieczorek: Smoothie z kiwi
- Kolacja: Ratatouille z plackami ziemniaczanymi
- Śniadanie: Ciasto drożdżowe z cieciorellą i powidłami śliwkowymi
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Obiad: Rolada a'la cordon blue z tymiankową cebulką i pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty i marchewki
- Podwieczorek: Ciasto z wiśniami
- Kolacja: Krokiety z mięsem z sosem porowym
- Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Koktajl Margarita
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa szczawiowa z jajkiem
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika malinowego
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Ciasto 3 bit
- Kolacja: Biała kiełbasa pieczona z fasolką
- Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietką
- II Śniadanie: DZIEŃ GRUSZKI Brownie z gruszkami
- Obiad: Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Kolacja: Curry warzywne z brązowym ryżem
Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000
od 81.00 zł od 55.89 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Leczo z dynią i kiełbasą
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto Maxi King
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Kwaśnica
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Makowiec na kruchym spodzie
- Obiad: Kurczak po chińsku
- Podwieczorek: Zupa krem pomidorowy
- Kolacja: Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
- Podwieczorek: Zupa krem z białych warzyw z pestkami dyni
- Kolacja: Chilli con carne z ryżem
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
- II Śniadanie: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Obiad: Szynka pieczona w sosie chrzanowym z kopytkami i surówką z pora, marchewki i jabłka
- Podwieczorek: Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
- II Śniadanie: Sernik z morelami
- Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika malinowego
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
- Podwieczorek: Biała kiełbasa pieczona z fasolką
- Kolacja: Risotto z dynią i fetą
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- II Śniadanie:DZIEŃ GRUSZKIKoktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym
Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 78.00 zł od 53.82 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
- Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
- Śniadanie: Bułeczka z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
- Obiad: Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Kurczak po chińsku z komosą ryżową
- Podwieczorek: Zupa Tom Ka z czarnym ryżem
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Jogurt cynamonowy z musem truskawkowym i granolą
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
- Obiad: Ryba a'le veracruz z frytkami z pietruszki
- Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
- Kolacja: Chilli con carne z brązowym ryżem
- Śniadanie: Gryczanka czekoladowa z musem żurawinowo- porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem brązowym
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
- II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
- Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Podwieczorek: Ciasto z morelami
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree z pietruszki
- Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
- Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Piernikowy budyń z komosy ryżowej z gruszkami z kardamonem
- Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500
od 87.00 zł od 60.03 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem malinowym
- Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
- Podwieczorek: Ciasteczka chałwowe
- Kolacja: Leczo z papryką, kiełbasą i boczkiem z keto pieczywem
- Śniadanie: Keto pieczywo z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
- Podwieczorek: Orzechowiec
- Kolacja: Keto moussaka
- Śniadanie: Keto chleb z pasztetem podany z chrzanem i pomidorem
- Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree pietruszkowym
- Podwieczorek: Koktajl z owoców leśnych
- Kolacja: Keto pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
- Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z ogórka konserwowego
- Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
- Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
- Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem truflowym z keto bułką i mixem sałat z papryką
- Obiad: Kurczak generała Tso z fasolką szparagową z sezamem
- Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
- Kolacja: Musztardowa karkówka z zasmażaną kapustą
- Śniadanie: Borówkowy jogurt grecki z keto granolą, czekoladą i owocami
- Obiad: Ryba duszona w porach z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Keto ferrero roche
- Kolacja: Keto pizza z salami
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z mixem sałat z ogórkiem
- Obiad: Pałeczki z kurczaka w sosie chili z limonką z azjatycką sałatką z ogórka
- Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
- Kolacja: Paluchy serowe z salsą z awokado i pomidorem
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Keto chleb z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Obiad: Wieprzowina po chińsku ze szczypiorkiem, sezamem podane z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Keto ciasto jogurtowe z agrestem
- Kolacja: Quiche z cukinią i mozzarellą z sosem majonezowym z sambalem
- Śniadanie: Keto chałka z twarożkiem waniliowym, masłem orzechowym i musem wiśniowym
- Obiad: Schab pieczony w sosie musztardowym z puree pietruszkowym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Zupa taco
- Kolacja: Keto nuggetsy z dipem bazyliowym i mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Szakszuka z chorizo z keto pieczywem
- Obiad: Ryż smażony z kalafiora z ragoût z kurczaka po meksykańsku
- Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
- Kolacja: Zapiekanka z zielonymi warzywami z sosem aioli
- Śniadanie: Keto bułka z pastą serową i ogórkiem zielonym
- Obiad: Kurczak tikka masala z surówka z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa
- Kolacja: Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską
- Śniadanie: Jogurt truskawkowy z keto granolą i owocami leśnymi
- Obiad: Carbonara na makaronie konjac z cząstkami pomidora
- Podwieczorek: Torcik ferrero
- Kolacja: Indyk w warzywach na ostro
- Śniadanie: Keto racuchy z masłem orzechowym i musem malinowym
- Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
- Podwieczorek: Keto rafaello
- Kolacja: Kremowa potrawka warzywna z kiełbasą
- Śniadanie: Fritatta z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym i pomidorem
- Obiad: Pulpety z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z puree selerowym z surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa krem z cukinii
- Kolacja: Stroganoff wieprzowy z kleksem kwaśnej śmietany
Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 76.00 zł od 52.44 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Zupa krem z brokuła
- Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
- Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
- Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
- II Śniadanie: Sernik raffaello
- Obiad: Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
- Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
- Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
- Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
- Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorkami
- Podwieczorek: Zupa Tom Ka z czarnym ryżem
- Kolacja: Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Krem z dyni i jabłek z pestkami dyni
- Obiad: Tofu mole z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
- Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Kotlety ruskie z sosem grzybowym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Boca negra- ciasto czekoladowe z chilli
- Kolacja: Pizza z dynią i cukinią z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem podany z chlebem żytnim i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Obiad: Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni i masłem tymiankowym
- Podwieczorek: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
- Śniadanie: Gofry z serkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
- Obiad: Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
- Podwieczorek: Smoothie z mango
- Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych
- Podwieczorek: Sernik dyniowy z kajmakiem
- Kolacja: Meksykańskie tortas
- Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem śliwkowym
- II Śniadanie: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Obiad: Fasola masala z białym ryżem
- Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Koktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
- Kolacja: Quiche z kurkami i serem z sosem jogurtowo-koperkowym
Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000
od 61.00 zł od 42.09 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Ciasto snickers
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Sernik mango na zimno
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Ciasto śnieżny puch
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Obiad: Kurczak po chińsku
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
- II Śniadanie: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
- II Śniadanie: Sernik z morelami
- Obiad: Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika malinowego
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- II Śniadanie: DZIEŃ GRUSZKI Brownie z gruszkami
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 78.00 zł od 53.82 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
- Obiad: Kurczak po chińsku
- Podwieczorek: Zupa krem z kukurydzy z popcornem
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
- Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
- Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
- Kolacja: Chilli con carne z ryżem
- Śniadanie: Czekoladowa gryczanka z musem z granata i porzeczki
- II Śniadanie: Krem z pieczonej marchewki z prażoną ciecierzycą
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Keto bułeczka z pastą z makreli i ogórek kiszony
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie z mango
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
- II Śniadanie: Sałatka z serem feta, gruszką i orzechami włoskimi
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
- Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
- Kolacja: Risotto z dynią i fetą
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z chlebkiem bezglutenowym i guacamole
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKIBudyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
- Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym
Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 80.00 zł od 55.20 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem i krewetkami
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Zupa krem z brokuła z wędzonym łososiem
- Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
- Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Paprykarz szczeciński podawany z pieczywem chrupkim i słupkami papryk
- Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
- II Śniadanie: Sernik raffaello
- Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
- Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Podwieczorek: Aljotta (maltańska zupa rybna)
- Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
- Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
- Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
- Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorkami
- Podwieczorek: Zupa Tom Ka z czarnym ryżem
- Kolacja: Gzik z wędzonym łososiem i pieczonymi ziemniakami podane z ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Bułeczka z twarogową pastą z tuńczyka z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Krem z dyni i jabłek z pestkami dyni
- Obiad: Tofu mole z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
- Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
- Podwieczorek: Boca negra- ciasto czekoladowe z chilli
- Kolacja: Pizza z dynią i cukinią z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem podany z chlebem żytnim i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Obiad: Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni i masłem tymiankowym
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie cytrusowe z jabłkiem
- Kolacja: Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską z bagietką
- Śniadanie: Gofry z serkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie z mango
- Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Śniadanie: Omlet z papryką, cukinią i tuńczykiem z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych
- Podwieczorek: Sernik dyniowy z kajmakiem
- Kolacja: Meksykańskie tortas
- Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem śliwkowym
- II Śniadanie: Caldeirada - portugalska zupa rybna
- Obiad: Fasola masala z białym ryżem
- Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Koktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
- Kolacja: Quiche z kurkami i serem z sosem jogurtowo-koperkowym
Dieta Fit Mama

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800
od 83.50 zł od 57.61 zł za dzień (-31%)
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
- Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego czosnku i białej fasoli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
- Obiad: Szynka w sosie pieczarkowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- 2.12.2024 - Poniedziałek
- 3.12.2024 - Wtorek
- 4.12.2024 - Środa
- 5.12.2024 - Czwartek
- 6.12.2024 - Piątek
- 7.12.2024 - Sobota
- 8.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Kurczak po chińsku z komosą ryżową
- Podwieczorek: Zupa Tom Ka z czarnym ryżem
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Jogurt cynamonowy z musem truskawkowym i granolą
- Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
- II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
- Obiad: Ryba a'le veracruz z frytkami z pietruszki
- Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
- Kolacja: Chilli con carne z brązowym ryżem
- Śniadanie: Gryczanka czekoladowa z musem żurawinowo- porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem brązowym
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną ze szczypiorkiem i ogórek kiszony
- II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
- Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
- Podwieczorek: Ciasto z morelami
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree z pietruszki
- Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
- Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Piernikowy budyń z komosy ryżowej z gruszkami z kardamonem
- Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym