Menu

Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 86.00 zł  od 59.34 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
     
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 -  Niedziela

Śniadanie:

  1. Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  2. Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
  3. Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  4. Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki

II Śniadanie:

  1. Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  2. Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  3. Seromakowiec 
  4. Ciasto jogurtowe z morelami

Obiad:

  1. Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  2. Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  3. Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  4. Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  5. Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Smoothie malinowo-porzeczkowe
  2. Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  3. Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  4. Zupa jarzynowa

Kolacja:

  1. Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  2. Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  3. Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  4. Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
  5. Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi

Śniadanie:

  1. Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  2. Owsianka a'la brownie z wiśniami
  3. Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
  4. Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem

II Śniadanie:

  1. Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  2. Zupa krem z brokuła
  3. Sernik piernikowy
  4. Zalewajka

Obiad:

  1. Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  2. Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
  3. Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  4. Kurczak z makaronem i pesto
  5. Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami

Podwieczorek:

  1. Ciasto a'la Schoko bons
  2. Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  3. Jogurtowe ciasto z wiśniami
  4. Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
  5. Kisiel z owocami

Kolacja:

  1. Spaghetti napoletana
  2. Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  3. Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  4. Fasolka po bretońsku z kiełbasą 

Śniadanie:

  1. Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  2. Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  3. Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  4. Owsianka a'la jeżyki
  5. Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka

II Śniadanie:

  1. Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  2. Zupa krem z cieciorki z grzankami
  3. Malinowe smoothie z zieloną herbatą
  4. Ciasto marchewkowe

Obiad:

  1. Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  2. Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
  3. Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
  4. Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
  5. Knedle z truskawkami z sosem waniliowym

Podwieczorek:

  1. Sałatka z kurczakiem teriyaki
  2. Tropikalne smoothie z truskawkami
  3. Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
  4. Zupa krem z kalafiora
  5. Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem

Kolacja:

  1. Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  2. Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  3. Smażony makaron sojowy z kurczakiem
  4. Smażony makaron chow mein z kurczakiem
  5. Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki

Śniadanie:

  1. Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  2. Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  3. Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
  4. Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym
  5. Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi

II Śniadanie:

  1. Słoneczna zupa fasolkowa
  2. Ciasto kokosek
  3. Zupa koperkowa
  4. Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki

Obiad:

  1. Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  2. Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
  3. Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
  4. Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  5. Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek:

  1. Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  2. Ciasto snickers
  3. Proste ciasto z jagodami
  4. Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
  5. Koktajl o smaku sernika truskawkowego

Kolacja:

  1. Curry z kalafiora podane z ryżem
  2. Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
  3. Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  4. Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
  5. Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  2. Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
  3. Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
  5. Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym

II Śniadanie:

  1. Ciasto jogurtowe z malinami
  2. Sernik raffaello
  3. Sałatka grecka
  4. Sernik na zimno z brzoskwiniami

Obiad:

  1. Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  2. Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
  3. Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  4. Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
  5. Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek:

  1. Lassi truskawkowe
  2. Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  3. Brownie z borówkami
  4. Krem z dyni

Kolacja:

  1. Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  2. Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
  3. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  4. Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
  5. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  2. Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
  3. Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  4. Waniliowe placuszki na maślance z dżemem truskawkowym

II Śniadanie:

  1. Grochówka
  2. Zielony koktajl z mango
  3. Zupa ogórkowa
  4. Kwaśnica

Obiad:

  1. Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  2. Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
  3. Gnocchi z kurczakiem i warzywami
  4. Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłka

Podwieczorek:

  1. Śliwki pod owsianą kruszonką
  2. Zupa koperkowa
  3. Ciasto śnieżny puch
  4. Pralinki kokosowe

Kolacja:

  1. Placki ziemniaczane z gulaszem
  2. Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
  3. Placki z cukinii z gulaszem
  4. Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
  5. Cukinia faszerowana z sosem koperkowym

Śniadanie:

  1. Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  2. Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  3. Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
  4. Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym

II Śniadanie:

  1. Ciasto Maxi King
  2. Fit deser a'la Mars
  3. Pudding chia z musem truskawkowym
  4. Leczo z dynią i kiełbasą
  5. Babka cytrynowa

Obiad:

  1. Wieprzowina stir-fry z ryżem
  2. Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
  3. Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
  4. Makaron udon z kurczakiem
  5. Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego

Podwieczorek:

  1. Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  2. Sałatka meksykańska z mango i awokado
  3. Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
  4. Rosół z makaronem

Kolacja:

  1. Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  2. Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  3. Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  4. Bigos podany z bagietką
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024  - Środa
  • 5.12.2024  - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024  - Sobota
  • 8.12.2024  - Niedziela

Śniadanie:

  1. Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  2. Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym
  3. Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  4. Bułeczka z pasztetem z morelą i ogórkiem konserwowym
  5. Grahamka z pasztetem z morelą i chrzanem z słupkami papryki

II Śniadanie:

  1. Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  2. Mojito
  3. Zupa krem pomidorowy
  4. Makowiec na kruchym spodzie

Obiad:

  1. Kurczak po chińsku
  2. Gnocchi con pesto rosso z pomidorkami
  3. Kurczak po chińsku z komosą ryżową
  4. Pielmieni wieprzowo-wołowe z tajskim sosem
  5. Pierogi staropolskie z kaszą i boczniakami z okrasą z cebulki

Podwieczorek:

  1. Zupa krem z kukurydzy z popcornem
  2. Zupa Tom Ka  z czarnym ryżem
  3. Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
  4. Barszczyk czerwony zabielany z puree ziemniaczanymi

Kolacja

  1. Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
  2. Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  3. Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Zasmażane łazanki z kapustą i grzybami

Śniadanie:

  1. Owsianka rafaello z musem mango
  2. Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
  3. Jaglanka krówkowa z musem porzeczkowym
  4. Jaglanka a'la snickers z borówkami

II Śniadanie:

  1. Koktajl energetyczny
  2. Krem z dyni i jabłek z pestkami dyni
  3. Jogurt cynamonowy z musem truskawkowym i granolą
  4. Meksykański twarożek z nachosami
  5. Zupa ziemniaczana

Obiad:

  1. Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  2. Tofu mole z ryżem
  3. Pulpety w sosie pieczarkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
  4. Zupa krem z grochu

Podwieczorek:

  1. Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
  2. Ciasto kruche z jagodami i masą serową
  3. Meksykański twarożek z nachosami
  4. Zupa krem z grochu
  5. Domowe batoniki owsiane 

Kolacja

  1. Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
  2. Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
  3. Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
  4. Sałatka makaronowa
  5. Śledzie po kaszubsku z bagietką

Śniadanie:

  1. Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  2. Jajecznica po meksykańsku z bułeczką i cząstkami pomidora
  3. Jajecznica hinduska z mixem sałat z papryką
  4. Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem

II Śniadanie:

  1. Delicja malinowa
  2. Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
  3. Proste ciasto z porzeczkami
  4. Sernik nowojorski
  5. Sernik królewski

Obiad:

  1. Ryba a'le veracruz z ziemniakami
  2. Kotlety ruskie z sosem grzybowym i surówką z kiszonej kapusty
  3. Ryba a'le veracruz z frytkami z pietruszki
  4. Wieprzowina Pibil z tortillą i karmelizowaną czerwoną cebulą
  5. Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym

Podwieczorek:

  1. Kapuśniak z kiszonej kapusty 
  2. Boca negra- ciasto czekoladowe z chilli
  3. Smoothie z kiwi
  4. Zupa krem z białych warzyw z pestkami dyni

Kolacja

  1. Chilli con carne z ryżem
  2. Pizza z dynią i cukinią z ziołowym sosem pomidorowym
  3. Chilli con carne z brązowym ryżem
  4. Ratatouille z plackami ziemniaczanymi
  5. Kaszotto z kurczakiem, bobem i cukinią

Śniadanie:

  1. Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
  2. Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem podany z chlebem żytnim i ogórkiem kiszonym
  3. Gryczanka czekoladowa z musem żurawinowo- porzeczkowym
  4. Ciasto drożdżowe z cieciorellą i powidłami śliwkowymi
  5. Gofry czekoladowe z serkiem waniliowym i powidłami śliwkowymi 

II Śniadanie:

  1. Krem z pieczonej marchewki z prażoną ciecierzycą
  2. Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
  3. Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
  4. Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
  5. Zupa brukselkowa

Obiad:

  1. Tofu tikka masala z ryżem białym
  2. Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni i masłem tymiankowym
  3. Tofu tikka masala z ryżem brązowym
  4. Rolada a'la cordon blue z tymiankową cebulką i pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty i marchewki
  5. Szynka pieczona w sosie chrzanowym z kopytkami i surówką z pora, marchewki i jabłka

Podwieczorek:

  1. Ciasteczka owsiane z żurawiną
  2. Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
  3. Ciasteczka owsiane z morelą
  4. Ciasto z wiśniami
  5. Orzeźwiające smoothie cytrusowe z jabłkiem

Kolacja

  1. Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  2. Aloo gobi podane z ryżem
  3. Krokiety z mięsem z sosem porowym
  4. Kluski szare z sosem grzybowym z kapustą gotowaną z grochem

Śniadanie:

  1. Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
  2. Gofry z serkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
  3. Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
  4. Bułeczka z kolorowym serkiem wiejskim

II Śniadanie:

  1. Barszcz ukraiński z białą fasolą
  2. Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
  3. Koktajl Margarita
  4. Ciasto bakaliowe

Obiad:

  1. Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  2. Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
  3. Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
  4. Ryba po grecku z puree ziemniaczanym

Podwieczorek:

  1. Sernik z morelami
  2. Smoothie z mango
  3. Ciasto z morelami
  4. Zupa szczawiowa z jajkiem
  5. Zupa krem z zielonego groszku i chipsem z boczku

Kolacja

  1. Owczarska sałata
  2. Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
  3. Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  4. Krokiety z kapustą i grzybami z kwaśną śmietaną

Śniadanie:

  1. Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
  2. Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
  3. Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
  4. Pieczona owsianka z jabłkiem i bakaliami podana z jogurtem z miodem

II Śniadanie:

  1. Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami włoskimi
  2. Zupa koperkowa
  3. Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  4. Koktajl o smaku sernika malinowego
  5. Flaki z boczniaków

Obiad:

  1. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
  2. Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych
  3. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree z pietruszki
  4. Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  5. Pyzy z mięsem podane z ziołowym sosem i bobem

Podwieczorek:

  1. Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
  2. Sernik dyniowy z kajmakiem
  3. Ciasto 3 bit
  4. Wafle przekładane kajmakiem i dżemem śliwkowym

Kolacja

  1. Risotto z dynią i fetą
  2. Meksykańskie tortas
  3. Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
  4. Biała kiełbasa pieczona z fasolką
  5. Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym

Śniadanie:

  1. Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  2. Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem śliwkowym
  3. Szakszuka na pomidorach z bagietką
  4. Chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym

II Śniadanie:

  1. Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  2. Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
  3. DZIEŃ GRUSZKI Brownie z gruszkami
  4. Kruche ciasto ze śliwkami

Obiad:

  1. Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
  2. Fasola masala z białym ryżem
  3. Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  4. Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
  5. Kluski leniwe z bułką tartą i pieczonymi brzoskwiniami

Podwieczorek:

  1. DZIEŃ GRUSZKI Budyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
  2. DZIEŃ GRUSZKIKoktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
  3. DZIEŃ GRUSZKIPiernikowy budyń z komosy ryżowej z gruszkami z kardamonem
  4. Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  5. Krupnik

Kolacja

  1. Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym
  2. Quiche z kurkami i serem z sosem jogurtowo-koperkowym
  3. Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
  4. Curry warzywne z brązowym ryżem
  5. Bliny ziemniaczane ze stroganoffem wegetariańskim

Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 75.00 zł  od 51.75 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto Maxi King
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  • Obiad: Kurczak po chińsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z kukurydzy z popcornem
  • Kolacja: Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Koktajl energetyczny
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  • II Śniadanie: Delicja malinowa
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty 
  • Kolacja: Chilli con carne z ryżem
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem żurawinowo- porzeczkowym
  • II Śniadanie: Zupa Azteca 
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
  • Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
  • II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
  • Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  • Podwieczorek: Sernik z morelami
  • Kolacja: Owczarska sałata
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
  • II Śniadanie: Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami włoskimi
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
  • Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
  • Kolacja: Risotto z dynią i fetą
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
  • Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Budyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
  • Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym

Dieta bez ryb

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 74.00 zł  od 51.06 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto Maxi King
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  • Obiad: Kurczak po chińsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z kukurydzy z popcornem
  • Kolacja: Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Koktajl energetyczny
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  • II Śniadanie: Delicja malinowa
  • Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty 
  • Kolacja: Chilli con carne z ryżem
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
  • II Śniadanie: Krem z pieczonej marchewki z prażoną ciecierzycą
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
  • Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Bułeczka z kolorowym serkiem wiejskim
  • II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
  • Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  • Podwieczorek: Sernik z morelami
  • Kolacja: Owczarska sałata
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
  • II Śniadanie: Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami włoskimi
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
  • Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
  • Kolacja: Risotto z dynią i fetą
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  • II Śniadanie:Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
  • Podwieczorek:DZIEŃ GRUSZKI Budyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
  • Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym

Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000

od 76.00 zł  od 52.44 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Seromakowiec 
  • Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
  • Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Sernik piernikowy
  • Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
  • Podwieczorek: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone 
  • Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Owsianka a'la jeżyki
  • II Śniadanie: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
  • Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
  • Podwieczorek: Zupa krem z kalafiora
  • Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem
  • Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto kokosek
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  • Podwieczorek: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
  • II Śniadanie: Sałatka grecka
  • Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
  • Podwieczorek: Brownie z borówkami
  • Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem 
  • II Śniadanie: Zupa ogórkowa
  • Obiad: Gnocchi z kurczakiem i warzywami
  • Podwieczorek: Ciasto śnieżny puch
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
  • II Śniadanie: Leczo z dynią i kiełbasą
  • Obiad: Makaron udon z kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - .Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z pasztetem z morelą i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Zupa krem pomidorowy
  • Obiad: Pielmieni wieprzowo-wołowe z tajskim sosem
  • Podwieczorek: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Jaglanka a'la snickers z borówkami
  • II Śniadanie: Meksykański twarożek z nachosami
  • Obiad: Butter chicken z białym ryżem i brokułem
  • Podwieczorek: Zupa krem z grochu
  • Kolacja: Sałatka makaronowa BLT
  • Śniadanie: Jajecznica hinduska z mixem sałat z papryką 
  • II Śniadanie: Sernik nowojorski
  • Obiad: Wieprzowina Pibil z tortillą i karmelizowaną czerwoną cebulą
  • Podwieczorek: Smoothie z kiwi
  • Kolacja: Ratatouille z plackami ziemniaczanymi
  • Śniadanie: Ciasto drożdżowe z cieciorellą i powidłami śliwkowymi
  • II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
  • Obiad: Rolada a'la cordon blue z tymiankową cebulką i pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty i marchewki
  • Podwieczorek: Ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Krokiety z mięsem z sosem porowym
  • Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Koktajl Margarita
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Zupa szczawiowa z jajkiem
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika malinowego
  • Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Ciasto 3 bit
  • Kolacja: Biała kiełbasa pieczona z fasolką
  • Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietką
  • II Śniadanie: DZIEŃ GRUSZKI Brownie z gruszkami
  • Obiad: Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Kolacja: Curry warzywne z brązowym ryżem

Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000

od 81.00 zł  od 55.89 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  • Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  • Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Leczo z dynią i kiełbasą
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto Maxi King
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Kwaśnica
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Makowiec na kruchym spodzie
  • Obiad: Kurczak po chińsku
  • Podwieczorek: Zupa krem pomidorowy
  • Kolacja: Kolorowe gnocchi z sosem śmietanowo-bazyliowym
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  • II Śniadanie: Delicja malinowa
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
  • Podwieczorek: Zupa krem z białych warzyw z pestkami dyni
  • Kolacja: Chilli con carne z ryżem
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
  • II Śniadanie: Ciasteczka owsiane z żurawiną
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie chrzanowym z kopytkami i surówką z pora, marchewki i jabłka
  • Podwieczorek: Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
  • II Śniadanie: Sernik z morelami
  • Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
  • Kolacja: Owczarska sałata
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika malinowego
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
  • Podwieczorek: Biała kiełbasa pieczona z fasolką
  • Kolacja: Risotto z dynią i fetą
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  • II Śniadanie:DZIEŃ GRUSZKIKoktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
  • Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym

Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 78.00 zł  od 53.82 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  • Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
  • Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
  • Śniadanie: Bułeczka z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Obiad: Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Mojito
  • Obiad: Kurczak po chińsku z komosą ryżową
  • Podwieczorek: Zupa Tom Ka  z czarnym ryżem
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Jogurt cynamonowy z musem truskawkowym i granolą
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  • II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z frytkami z pietruszki
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
  • Kolacja: Chilli con carne z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Gryczanka czekoladowa z musem żurawinowo- porzeczkowym
  • II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem brązowym
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
  • Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
  • II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
  • Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  • Podwieczorek: Ciasto z morelami
  • Kolacja: Owczarska sałata
  • Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree z pietruszki
  • Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
  • Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Piernikowy budyń z komosy ryżowej z gruszkami z kardamonem
  • Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym

Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500

od 87.00 zł  od 60.03 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem malinowym
  • Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
  • Podwieczorek: Ciasteczka chałwowe
  • Kolacja: Leczo z papryką, kiełbasą i boczkiem z keto pieczywem
  • Śniadanie: Keto pieczywo z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
  • Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
  • Podwieczorek: Orzechowiec
  • Kolacja: Keto moussaka
  • Śniadanie: Keto chleb z pasztetem podany z chrzanem i pomidorem
  • Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree pietruszkowym
  • Podwieczorek: Koktajl z owoców leśnych
  • Kolacja: Keto pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
  • Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z ogórka konserwowego
  • Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
  • Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
  • Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem truflowym z keto bułką i mixem sałat z papryką
  • Obiad: Kurczak generała Tso z fasolką szparagową z sezamem
  • Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
  • Kolacja: Musztardowa karkówka z zasmażaną kapustą
  • Śniadanie: Borówkowy jogurt grecki z keto granolą, czekoladą i owocami
  • Obiad: Ryba duszona w porach z surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Keto ferrero roche
  • Kolacja: Keto pizza z salami
  • Śniadanie: Jajecznica na ostro z mixem sałat z ogórkiem
  • Obiad: Pałeczki z kurczaka w sosie chili z limonką z azjatycką sałatką z ogórka
  • Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
  • Kolacja: Paluchy serowe z salsą z awokado i pomidorem
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Keto chleb z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • Obiad: Wieprzowina po chińsku ze szczypiorkiem, sezamem podane z ryżem z kalafiora
  • Podwieczorek: Keto ciasto jogurtowe z agrestem
  • Kolacja: Quiche z cukinią i mozzarellą z sosem majonezowym z sambalem
  • Śniadanie: Keto chałka z twarożkiem waniliowym, masłem orzechowym i musem wiśniowym
  • Obiad: Schab pieczony w sosie musztardowym z puree pietruszkowym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Zupa taco
  • Kolacja: Keto nuggetsy z dipem bazyliowym i mixem sałat z papryką
  • Śniadanie: Szakszuka z chorizo z keto pieczywem
  • Obiad: Ryż smażony z kalafiora z ragoût z kurczaka po meksykańsku
  • Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
  • Kolacja: Zapiekanka z zielonymi warzywami z sosem aioli
  • Śniadanie: Keto bułka z pastą serową i ogórkiem zielonym
  • Obiad: Kurczak tikka masala z surówka z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa
  • Kolacja: Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską
  • Śniadanie: Jogurt truskawkowy z keto granolą i owocami leśnymi
  • Obiad: Carbonara na makaronie konjac z cząstkami pomidora
  • Podwieczorek: Torcik ferrero
  • Kolacja: Indyk w warzywach na ostro
  • Śniadanie: Keto racuchy z masłem orzechowym i musem malinowym
  • Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
  • Podwieczorek: Keto rafaello
  • Kolacja: Kremowa potrawka warzywna z kiełbasą
  • Śniadanie: Fritatta z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym i pomidorem
  • Obiad: Pulpety z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z puree selerowym z surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Zupa krem z cukinii
  • Kolacja: Stroganoff wieprzowy z kleksem kwaśnej śmietany

Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 76.00 zł  od 52.44 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie:  Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  • Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Zupa krem z brokuła
  • Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
  • Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  • Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
  • Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  • Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Ciasto snickers
  • Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
  • II Śniadanie: Sernik raffaello
  • Obiad: Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
  • Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
  • Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
  • Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
  • Podwieczorek:  Zupa koperkowa
  • Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
  • Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
  • Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
  • Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
  • Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Mojito
  • Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorkami
  • Podwieczorek: Zupa Tom Ka  z czarnym ryżem
  • Kolacja: Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Krem z dyni i jabłek z pestkami dyni
  • Obiad: Tofu mole z ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
  • Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
  • Obiad: Kotlety ruskie z sosem grzybowym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Boca negra- ciasto czekoladowe z chilli
  • Kolacja: Pizza z dynią i cukinią z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem podany z chlebem żytnim i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
  • Obiad: Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni i masłem tymiankowym
  • Podwieczorek: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
  • Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
  • Śniadanie: Gofry z serkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
  • Obiad: Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
  • Podwieczorek: Smoothie z mango
  • Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
  • Śniadanie: Omlet z fasolką szparagową z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
  • II Śniadanie: Zupa koperkowa
  • Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych
  • Podwieczorek: Sernik dyniowy z kajmakiem
  • Kolacja: Meksykańskie tortas
  • Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem śliwkowym
  • II Śniadanie: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
  • Obiad: Fasola masala z białym ryżem
  • Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Koktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
  • Kolacja: Quiche z kurkami i serem z sosem jogurtowo-koperkowym

Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000

od 61.00 zł  od 42.09 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Ciasto snickers
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Sernik mango na zimno
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Ciasto śnieżny puch
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
  • Obiad: Kurczak po chińsku
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  • II Śniadanie: Delicja malinowa
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem z granata i porzeczki
  • II Śniadanie: Ciasteczka owsiane z żurawiną
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą z makreli i ogórek kiszony
  • II Śniadanie: Sernik z morelami
  • Obiad: Makaron z dynią, szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i konfiturą malinową
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika malinowego
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  • II Śniadanie: DZIEŃ GRUSZKI Brownie z gruszkami
  • Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry

Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 78.00 zł  od 53.82 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Jesienny koktajl z marchewki i ananasa
  • Obiad: Kurczak po chińsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z kukurydzy z popcornem
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Koktajl energetyczny
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Budyń z brzoskwiniami zapiekany pod kruszonką
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
  • Śniadanie: Jajecznica z kurkami z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty 
  • Kolacja: Chilli con carne z ryżem
  • Śniadanie: Czekoladowa gryczanka z musem z granata i porzeczki
  • II Śniadanie: Krem z pieczonej marchewki z prażoną ciecierzycą
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem białym
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
  • Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Keto bułeczka z pastą z makreli i ogórek kiszony
  • II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
  • Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie z mango
  • Kolacja: Owczarska sałata
  • Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
  • II Śniadanie: Sałatka z serem feta, gruszką i orzechami włoskimi
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami
  • Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
  • Kolacja: Risotto z dynią i fetą
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z chlebkiem bezglutenowym i guacamole
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKIBudyń cynamonowy z karmelizowanymi gruszkami
  • Kolacja: Tarta porowa z sezamem z ziołowym sosem pomidorowym

Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 80.00 zł  od 55.20 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  • Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem i krewetkami
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Zupa krem z brokuła z wędzonym łososiem
  • Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
  • Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  • Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Paprykarz szczeciński podawany z pieczywem chrupkim i słupkami papryk
  • Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Ciasto snickers
  • Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
  • II Śniadanie: Sernik raffaello
  • Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
  • Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
  • Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
  • Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
  • Podwieczorek: Aljotta (maltańska zupa rybna)
  • Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
  • Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
  • Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
  • Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Mojito
  • Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorkami
  • Podwieczorek: Zupa Tom Ka  z czarnym ryżem
  • Kolacja: Gzik z wędzonym łososiem i pieczonymi ziemniakami podane z ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarogową pastą z tuńczyka z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Krem z dyni i jabłek z pestkami dyni
  • Obiad: Tofu mole z ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z jagodami i masą serową
  • Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z ziemniakami
  • Podwieczorek: Boca negra- ciasto czekoladowe z chilli
  • Kolacja: Pizza z dynią i cukinią z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Smalec z fasoli ze śliwką i jabłkiem podany z chlebem żytnim i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
  • Obiad: Ravioli orkiszowe z dynią i pestkami dyni i masłem tymiankowym
  • Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie cytrusowe z jabłkiem
  • Kolacja: Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską z bagietką
  • Śniadanie: Gofry z serkiem waniliowym i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie z mango
  • Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
  • Śniadanie: Omlet z papryką, cukinią i tuńczykiem z dipem z suszonymi pomidorami i bagietką
  • II Śniadanie: Zupa koperkowa
  • Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków kiszonych
  • Podwieczorek: Sernik dyniowy z kajmakiem
  • Kolacja: Meksykańskie tortas
  • Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem śliwkowym
  • II Śniadanie: Caldeirada - portugalska zupa rybna
  • Obiad: Fasola masala z białym ryżem
  • Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Koktajl z gruszek, jabłek i kiwi z imbirem
  • Kolacja: Quiche z kurkami i serem z sosem jogurtowo-koperkowym

Dieta Fit Mama

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800

od 83.50 zł  od 57.61 zł  za dzień  (-31%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  • Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
  • Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego czosnku i białej fasoli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Obiad: Szynka w sosie pieczarkowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  • 2.12.2024 - Poniedziałek
  • 3.12.2024 - Wtorek
  • 4.12.2024 - Środa
  • 5.12.2024 - Czwartek
  • 6.12.2024 - Piątek
  • 7.12.2024 - Sobota
  • 8.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Mojito
  • Obiad: Kurczak po chińsku z komosą ryżową
  • Podwieczorek: Zupa Tom Ka  z czarnym ryżem
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Jogurt cynamonowy z musem truskawkowym i granolą
  • Obiad: Schab w sosie węgierskim z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem podana z mini sałatką
  • II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Ryba a'le veracruz z frytkami z pietruszki
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
  • Kolacja: Chilli con carne z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Gryczanka czekoladowa z musem żurawinowo- porzeczkowym
  • II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem brązowym
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
  • Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną ze szczypiorkiem i ogórek kiszony
  • II Śniadanie: Zupa jarzynowa z fasolą i pęczakiem
  • Obiad: Pad Thai z orzechowym kurczakiem
  • Podwieczorek: Ciasto z morelami
  • Kolacja: Owczarska sałata
  • Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem brzoskwiniowym i orzechami
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree z pietruszki
  • Podwieczorek: Twarożek ziołowy z słupkami warzyw
  • Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa z bagietką i guacamole
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: DZIEŃ GRUSZKI Piernikowy budyń z komosy ryżowej z gruszkami z kardamonem
  • Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
Klienci o nas